Bread, Cheese and Wine Tasting op 15 november
Op zaterdag 15 november openen wij uitzonderlijk de deuren van Bakkerij Vangronsveld voor de vierde editie van het Bread, Cheese & Wine-event.
Na eerdere gastlocaties bij Kaazus en Montepertini vormt dit keer Bakkerij Vangronsveld het warme decor voor een verfijnde ontmoeting tussen ambacht, smaak en gastvrijheid. Dit is dan ook een uitgelezen kans om ons 35-jarig bestaan te vieren!
Laat je verwennen door het samenspel tussen zorgvuldig geselecteerde kazen, karaktervolle wijnen en BreadLovers® broden. Een ervaring die traditie en vernieuwing smaakvol verenigt.
𝗚𝗼𝗼𝗱 𝘁𝗼 𝗸𝗻𝗼𝘄: Voor deze editie werken we met tickets.
Een ticket van 14,95 omvat de volgende verwennerij:
– Welkomstaperitief
– Exclusieve broodhapjes samengesteld door culinaire chef Jolien Reggers
– Proevertjes van heerlijke kazen en doortastende bubbels van eigen bodem
– Unieke ervaring: kijkje achter de schermen van onze bakkerij: bakkers ‘in action’
– Een goedgevulde goodiebag: Ovenvers BreadLovers® brood + Stukje smaakvolle kaas + Attentie van Wijndomein Montepertini + t Grons Gazetje
– Welkomstaperitief
– Exclusieve broodhapjes samengesteld door culinaire chef Jolien Reggers
– Proevertjes van heerlijke kazen en doortastende bubbels van eigen bodem
– Unieke ervaring: kijkje achter de schermen van onze bakkerij: bakkers ‘in action’
– Een goedgevulde goodiebag: Ovenvers BreadLovers® brood + Stukje smaakvolle kaas + Attentie van Wijndomein Montepertini + t Grons Gazetje
Kortom: Een heerlijke namiddag voor jong en oud. Vol geur (van ultravers brood), smaak en beleving.