Over ons

Bakkerij Vangronsveld is bij vele gezinnen een vaste waarde aan de ontbijttafel in het weekend, maar ook tijdens familiefeesten zijn onze bakspecialiteiten onmisbaar.

U kan steeds bij onze warme en artisanale bakkerij terecht voor tal van verse ambachtelijke producten. Daarnaast beschikken we ook over een groot assortiment brood & banket. Elke ochtend verwelkomen we u graag met de heerlijke geur van onze versgebakken koeken. Ons doorkneed bakkersteam verzorgt u het allerlekkerste ontbijt, lunch of vieruurtje.

Staat er een verjaardag, huwelijk, babyshower, communie- of themafeest op het programma? We bakken taarten voor elke gelegenheid. De taart kan helemaal ingevuld worden naargelang jouw wensen. Ook voor een uniek feestgebak ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze 6 diensten voor uw bedrijf!

Bedrijfsfeesten

Organiseert u een bedrijfsfeest? Gaat er een medewerker met pensioen? Staat er een bruisend personeelsfeest op de planning? Dit zijn allemaal leuke momenten voor een sprankelend feestgebak. Bakkerij Vangronsveld is de meest geschikte partner van brood- en gebakspecialiteiten voor uw welverdiend plezier.

Netwerkbijeenkomsten

Wat is een netwerkmoment zonder een smaakvol ontbijt? Organiseert u ontbijtnetwerkvergadering of een ochtendseminarie? Bakkerij Vangronsveld helpt u de dag smaakvol te starten met een uitgebreid assortiment in de vorm van knapperig brood, heerlijke koffiekoeken en versbereide pistolets. We zijn uw betrouwbare leverancier voor dag en dauw.

Relatiegeschenken

Wilt u uw klanten bij gelegenheden bedanken voor een aangename samenwerking? Laat een op maat gemaakt voorstel uitwerken en verras uw klanten met een verrukkelijk geschenk. Echte chocolade, crème au beurre, slagroom, vers fruit glazuur of een ander basisingrediënt? Verras uw collega of relatie met een gebaksspecialiteit uit ons veelzijdig assortiment.

Ontbijtarrangementen

Begin de dag met een gezond en gevarieerd ontbijt. Onze dagverse ontbijtmanden bestaan uit kersverse producten en kwaliteitsgebak. U kan kiezen uit onze standaard ontbijtarrangementen. Of geniet van een unieke formule op maat. Kortom, begin uw dag gezellig met onze diverse soorten brood, pistolets en koeken.

Teambuilding

Wilt u het teamgevoel versterken? De ingrediënten hiervoor zijn gemakkelijk te bereiden: lekker eten in een aangenaam kader. Ook hierbij helpen we u uit de nood met de nodige brood- en gebakvoorzieningen. Een hapje bij een borrel of een taartje bij de koffie? U kiest, we leveren!

Gebak op maat

Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Geen probleem, alles kan naar u wensen op maat vervaardigd worden. Kies bij ons hoogstaande brood- & gebakspecialiteiten uit een gevarieerd assortiment, of bestel iets specifiek naar uw wensen. Onze medewerkers helpen u met de grootste zorg, gevoel en oog voor kwaliteit.

Geef uw bestelling