.
.
.
.
.

Over ons

Bakkerij Vangronsveld is bij vele gezinnen een vaste waarde aan de ontbijttafel in het weekend, maar ook tijdens familiefeesten zijn onze bakspecialiteiten onmisbaar.

U kan steeds bij onze warme en artisanale bakkerij terecht voor tal van verse ambachtelijke producten. Daarnaast beschikken we ook over een groot assortiment brood- en banket. Elke ochtend verwelkomen we u graag met de heerlijke geur van onze versgebakken koeken. Ons doorkneed bakkersteam verzorgt u het allerlekkerste ontbijt, lunch of vieruurtje.

Staat er een verjaardag, huwelijk, babyshower, communie- of themafeest op het programma? We bakken taarten voor elke gelegenheid. De taart kan helemaal ingevuld worden naargelang jouw wensen. Ook voor een uniek feestgebak ben je bij ons aan het juiste adres.

Belangrijk omtrent ons assortiment!
Voor een goed verloop voor uw online bestellingen vragen wij u vriendelijk rekening te houden met alle "spelregels" omtrent onze broodbestelligen, gateaux en feestgebak. Gelieve daarom om misverstanden te vermijden, rekening te houden met welke broodsoorten u op de desbetreffende dagen kan bestellen. Deze spelregels staan uitgebreid uitgeld wanneer u uw bestelling heeft geplaatst. 

Geef uw bestelling door! ons assortiment

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerd patissier om ons team te vervolledigen. Vul jouw motivatie hier in en we nemen spoedig contact met je op.